Trænger din have til et ansigtsløft? Thy-metal har alt, du skal bruge

Er du træt af at se ud på en kedelig have, og ønsker du at give den et ansigtsløft med skønne højbede, skarpe græskanter og smarte sneglehegn? Så er Thy-metal klar til at hjælpe. Her finder du alt, du skal bruge til at forvandle din have fra en kedelig græsplæne til et indbydende udeareal, hvor der er kredset om detaljerne.

Højbede er det perfekte valg til dine haveplanter

Ønsker du en have med flotte og sprudlende blomster og planter, er højbede den perfekte løsning. De er for det første utrolig dekorative, og for det andet er der et væld af praktiske fordele at hente.

Højbede bidrager til at overskueliggøre din have og gør det muligt at lave flotte inddelinger. Dine planter får et defineret område at vokse på, og med flere højbede er det nemt at opdele planterne i kategorier. Endnu en stor fordel ved højbede er deres højde. Du skåner nemlig både knæ og ryg, når du planter ud og vedligeholder bedene.

Hos Thy-metal finder du et stort udvalg af højbede i forskellige former og materialer. Fælles for dem alle er deres høje kvalitet. Thy-metal står for både design og udvikling og er stærkt involveret i selve produktionen. Du finder over 150 forskellige højbedsløsninger, og det er kun fantasien, der sætter grænser for deres formål.

Sneglehegn fra Thy-metal holder din køkkenhave fri for dræbersnegle

Det er enhver haveentusiasts mareridt at se sine planter blive ædt af dræbersnegle. Heldigvis har Thy-metal løsningen. Her finder du sneglehegn, du kan bruge på dine højbede for at undgå ubudne gæster i din køkkenhave. Sneglehegnet umuliggør turen op over kanten af bedet for sneglene, hvilket gør hegnet til en enorm effektiv måde at sikre dine planter på.

Hvis du selv har konstrueret dine højbede, kan Thy-metal også levere sneglehegn i specialmål, der opfylder dine behov og ønsker.

Græskanter og kompostbeholdere – du finder det hele hos Thy-metal

Thy-metal er leveringsdygtige indenfor stort set alt til haven. Ønsker du flot afgrænsning mellem forskellige belægninger i haven, er havekanter et oplagt valg. Her kan du lave skarpe rammer omkring dine bede og holde styr på græsplænen langs din terrasse. Det giver haven det sidste pift.

Du finder også et bredt udvalg af smarte kompostbeholdere, der gør det muligt at omdanne organisk affald fra husholdningen til havegødning. Thy-metal producerer kompostbeholdere, der er både pæne og funktionelle og pryder din have. Se det flotte udvalg hos Thy-metal og løft dine udearealer til et nyt niveau.