Tag hjemmebiblioteket med på sommerferie

Nu er det tid til at se efter udstyr til sommeren, så sommermånederne kan nydes maksimalt. En af de måder, som mange mennesker godt kan lide at slappe af på, er at se sig om efter et par gode bøger. Måske er du en af dem, der har en hel liste af bøger, du gerne vil nå, når nu du endelig har tid til det.

Hvis du er på udkig efter den ideelle måde at tage en bunke bøger med dig i tasken uden at vride skulderen af led, så er en Onyx E-bogslæser bestemt en fin mulighed blandt de mange muligheder, der efterhånden er på markedet.

Læseoplevelserne behøver ikke at fylde

Når man skal pakke mange forskellige bøger med sig på en rejse eller bare en lidt længere tur, behøver det slet ikke at være så besværligt og tungt. Selvom mange har et nostalgisk forhold til bøger af papir, så findes der efterhånden så gode e-bogslæsere, at det ikke kan betale sig at se bort fra dem. En af de bedre producenter, der leverer ganske glimrende e-læsere, er mærket Onyx. De har blandt andet modellerne Onyx Book Poke 4, Leaf 2 og Nova Air 2, man kan vælge imellem. Med en Onyx E-bogslæser kan du læse bøger fra din favorit e-bogstjeneste. Du kan på den måde have adgang til et helt bibliotek uden at skulle slæbe rundt på flere kilo bøger. En Onyx E-bogslæser, som Poke 4 Lite, giver dig en let læselig E Ink Carta skærm, der sørger for, du ikke får genskær og ondt i øjnene, når du efter flere timer er dybt opslugt i biografien, romanen eller krimien, du bare ikke kan lægge fra dig. Med sine kun 150 gram er ovenikøbet også markedets letteste.

Du bestemmer selv belysningen af din e-book reader

Onyx E-læsere er også udstyret med en funktion, der gør, at du kan justere både mængden af lys og lysets temperatur. Lysets temperatur giver forskellige farver lys. Hvis du gerne vil have et koldt lys, så kommer det over i en blålig tone, der kan være fin at bruge i dagslyset. Som solen aftager, kan det så justeres til en mellemvarm justering, der giver dig følelsen af at læse et gammelt dokument med et blødt lys og gullig baggrund. Hvis du slår lysets temperatur helt over på varmt, får du en gul baggrund, som er behagelig for øjet, hvis du læser ud på de små nattetimer.