Spar penge og kom i mål med dit gør-det-selv-projekt med leje af minigraver

Når du skal grave store huller i jorden på din grund, kan det i mange tilfælde godt betale sig at leje en minigraver, hvis du kan finde ud af at bruge den. Skal du fx grave ud til en nedgravet trampolin, kan det være utroligt hårdt og ikke mindst tidskrævende at skulle grave hullet selv. Det samme gælder, hvis du selv skal til at grave ud til en indkørsel, eller hvis du skal udføre andet større gravearbejde på din grund.

Hvis du kan betjene den, kan leje af minigraver være en oplagt løsning for dig, og hos EC Maskinudlejning kan du leje gravemaskiner i mange forskellige størrelser, så du kan vælge den, der matcher dine behov. De tilbyder både udlejning af minigraver i København og minigraver udlejning på Sjælland.

Ved leje af minigraver kan du udføre arbejdet selv og spare penge

En af de helt store fordele ved leje af minigraver er, at du kan spare en del penge, fordi du udfører arbejdet selv. Du skal ikke vente på, at en fagmand har tid til at komme forbi din adresse og udføre din forholdsvis lille graveopgave, og vigtigst af alt skal du ikke betale for det. Det eneste du skal betale for er leje af minigraver i det antal dage, du skal bruge den.

Hvor meget leje af minigraver koster varierer alt afhængigt af, hvor mange penge du forventer at skulle leje den, og  hvor stor gravemaskinen skal være. Hos EC Maskinudlejning tilbyder de priser fra kun 800 kr. ex. moms pr. dag på leje af en Kubota minigraver. På den måde behøver det ikke at koste en formue fx at grave et hul til en trampolin. Er du hurtig, kan du måske gøre det på en enkelt dag, og så er pengene godt givet ud ved at udføre arbejdet selv.

Du kan også leje meget andet udstyr til dit projekt

Har du brug for leje af minigraver, har du måske også brug for at leje andre maskiner til din opgave. Det kan fx være en motorbør, så du slipper for at skulle flytte jorden manuelt med en almindelig trillebør. Det kan både være hårdt og tungt arbejde, som i værste fald kan ødelægge din ryg, din arme eller dine skuldre. Du kan også leje en pladevibrator, så du kan få en komplet løsning, hvis du fx skal anlægge en ny indkørsel med en flisebelægning, du selv lægger.