Medaljer som tak

Medaljer er historisk set brugt som symbolske anerkendelser af præstationer og bedrifter. De repræsenterer ikke kun det fysiske resultat af en indsats, men anerkender også den følelsesmæssige og mentale del af præstationen. Medaljer bliver ofte båret med stolthed, da de symboliserer præstationer, dedikation og en tak for vedkommendes indsats, der er ud over det sædvanlige. Hvis du står og mangler medaljer til den næste sportsbegivenhed i din lokale sportsklub eller lignende, kan du læse med videre og høre nærmere om en virksomhed, der har alverdens indenfor medaljer.

Medaljer til enhver begivenhed

Hos BR Roset har de fokus på at skabe medaljer til enhver sportsgren, der både hylder øjeblikket men også skaber livslange minder. Udover lokalklubben, kan medaljerne også laves til firmaets fodboldturnering, den lokale løbeklub eller en anden sportsforening, der står og mangler medaljer til næste begivenhed. BR Roset er en dansk virksomhed, der siden 2013 har været med til at skabe medaljer, pokaler, rosetter mv. til både store og små begivenheder. Interessen for præmiebeviser kommer fra mere end 10 års avling og udstilling af langhåret marsvin, der senere hen er blevet skiftet ud med hunde, der udstilles rundt omkring i landet.

Fleksibelt design

Uanset om du mangler medaljer til fodbold, håndbold eller padel, har BR Roset uden tvivl noget, du kan bruge. Med deres brede udvalg indenfor medaljer, kan du frit vælge mellem diverse varianter med traditionelle sports symboler eller selv skabe produkter med dit eget logo, der bliver graveret med laser. Her kan du skabe de traditionelle fodbold medaljer eller lave nytænkende håndbold medaljer, der vil imponere modtagerne. BR Roset er hele tiden på jagt efter nye spændende og anderledes produkter samt flotte bånd. Udover de mere traditionelle sportsgrene, er der derfor også produkter til de nyere sportsgrene såsom padel medaljer eller lignende. Oveni logo på medaljerne, er der flere ting, der kan justeres efter dine behov samt sportsgren, såsom tekst og farven på medaljebåndet.

Kun fantasien sætter grænsen

Spice sports begivenhederne op til medaljeoverrækkelserne ved at skabe moderne og anderledes medaljer. Flyt grænserne for hvordan fodbold medaljer skal se ud og skab medaljer, der både anerkender den flotte præstation men også fungerer som samtaleemner, når de bliver vist frem. BR Roset har produkterne til det med deres flotte medaljer, der kan laves i guld, sølv og bronze. Det eneste, de mangler, er din fantasi.