Lite-House har alt i udendørs lamper og moderne belysning

Udendørs lamper skaber stemning og giver tryghed. Du kan i dag få lamper i et væld af både moderne og klassiske udformninger, så du nemt kan finde lamper, der matcher din bolig, terrasse og have. Hos Lite-House har vi altid et stort udvalg af lamper til udendørs belysning.

Praktiske og smukke udendørs lamper

Udendørs lamper tjener mange formål. Lamper udenfor er en stor hjælp, når du kommer hjem om aftenen eller skal ud til bilen i mørket om morgenen. Andre lamper bruges til at sprede hygge og skabe den helt rette stemning på terrassen eller altanen, mens belysning som f.eks. uplights kan give et spændende og anderledes lys i indkørsel og have. Nedenfor har vi samlet et lille udpluk af de mange lamper til udendørs belysning, du finder i vores store sortiment:

Væglamper

Blandt vores lamper til at montere på væg og mur ved indkørsler og terrasser finder du et stort udvalg i mange forskellige design. Vi har alt fra de helt moderne udendørs lamper med et enkelt udtryk og rene linjer til klassiske væglamper i messing eller kobber. Og du finder også lamper med og uden sensor.

Bedlamper

Bedlamperne skaber en hyggelig stemning i haven eller i indkørslen. Du finder lamper til bed i mange forskellige udgaver, og vi har også et stort udvalg af bedlamper med solceller.

Lamper til terrassen

Til terrassen finder du både loftslamper, pendler, standerlamper og designerlamper, så du kan skabe den helt rette stemning på din terrasse eller altan. Alle modeller er naturligvis fremstillet, så de kan tåle at være udendørs.

Industribelysning

Lamperne til industribelysning er populære valg i skuret, i garagen og værkstedet, hvor det er vigtigt, at der er godt arbejdslys.

Uplights til mange formål

Ønsker du udendørs lamper, som kan sættes ned i flisebelægningen, finder du et stort udvalg af uplights. Med uplights får du et godt lys med en smuk effekt, uden at du kan se de faktiske lamper.

Ledningsfrie lamper

Ledningsfrie og smarte genopladelige lamper er blevet utroligt populære at bruge i haven og på terrassen. Lamperne har en lang batteritid, er vandtætte, så de kan tåle at stå udenfor, og findes i mange lækre designs og farver som f.eks. stål- eller kobber-look.

Køb dine udendørs lamper allerede i dag

Hos Lite-House finder du altid et stort udvalg af smukke og praktiske udendørs lamper – og vi har også lamperne til dig.