Hvilket udstyr skal du huske til hjemmekontoret?

Hjemmearbejdet er for længst blevet en uundværlig del af mange arbejdspladser. Det har givet større fleksibilitet, hvilket har gjort det nemmere for bl.a. medarbejdere med børn. Flere medarbejdere oplever også en bedre work-life balance ifølge analyseinstituttet Pew Research Center. Men mere hjemmearbejde kræver også det rette udstyr.

Et godt Jabra headset

Lønmodtagere i job sidder i møde cirka seks timer om ugen ifølge en undersøgelse fra Business Danmark. Det kræver derfor et godt Jabra headset. Et wireless headset kan være en fordel, hvis man sidder i møde i mange timer, da det ellers kan være tungt for hovedet. Jabra headset er headsets af god kvalitet og holder i op til 13 timer, så man ikke skal bekymre sig for at miste forbindelsen i løbet af et møde. Et Jabra headset er derfor et oplagt wireless headset, hvis du vil kunne høres i god kvalitet på den anden ende af linjen. 

Et hæve-sænkebord

Hvis man sidder og arbejder ved computeren på en hel arbejdsdag, er det lig med mange siddende timer. Det er ikke godt for kroppen at sidde ned i lang tid ad gangen, da det lægger pres på ens rygrad og rygmuskler. Når man arbejder stående et par gange om dagen ved hjælp af et hævesænkebord, kan man både reducere eventuelle rygsmerter ifølge et studie fra CDC og faktisk højne produktiviteten. 

En laptop stand, ekstra monitor og printer

Hvis man begynder at inkorporere stående stillinger, mens man arbejder, kan man også have brug for en laptop stand. For når man bruger lang tid foran ens laptop, kan man godt risikere stive og ømme muskler. Men sætter man sin laptop på en stand, hvor den kan justeres, undgår man at anstrenge nakken. Kigger man på store Excel-ark en hel dag, kan man hurtigt blive forvirret, hvis det hele foregår på en lille computerskærm. For når man har mange faner og regneark åbne, kan det være anstrengende at finde rundt i det hele, og det kan faktisk også føre til fejl. Derfor kan det være en god idé at anskaffe sig en monitor. På den måde kan man organisere regneark og dokumenter bedre. Man tænker måske ikke over, hvor ofte man kan komme til at bruge en printer, før man rykker kontoret ind i hjemmet. Der er forskellige dokumenter, som skal printes, og nogle gange af flere omgange. En printer kan være en god investering, hvis du ofte har brug for at printe dokumenter. Det kan også være, at du får brug for at scanne dokumenter. Her kan det være en god idé at vælge en printer, som også fungerer som scanner.