Få billig og miljøvenlig varme i huset – investér i en Langå varmepumpe

Miljøet fylder mere og mere i de danske medier, men også i de danske samtaler. Flere og flere ønsker at gøre en forskel, men samtidig finder mange det uoverskueligt, da der er utroligt mange forskellige ting, der anbefales – og mange tiltag, der kan indføres på samme tid.

Start med en Langå varmepumpe

Hvis du mangler et sted at starte, så kan det være med en Langå varmepumpe med minimum A+ energimærke. A+ er det bedste energimærke, og derfor vil det være et godt valg for planeten – dog kan det også økonomisk betale sig for dig, idet du også sparer penge, jo bedre energimærke, du går efter. DBVVS kan hjælpe dig med at træffe de rigtige valg, når det kommer til miljøet og dine VVS-valg.

Langå Ecoplus varmepumpe

En Langå varmepumpe er det rigtige valg for utroligt mange danskere. Denne anvender luftens varme til at producere billig og effektiv varmeenergi til dit hus – uanset årstiden. Det er en af de billigste løsninger, som du kan få på varmekilder til huset, hvorfor du med fordel kan overveje netop denne løsning. Kontakt eventuelt DBVVS, hvis du gerne vil finde viden om netop Langå Varmepumpe og blive klogere på, om det er det rette valg til dig.

Et stort sortiment

Hos DBVVS finder du et stort sortiment af mange forskellige modeller, så du er sikker på at kunne finde lige netop den, der imødekommer dine behov. Man har nemlig forskellige behov, når det kommer til strømforbrug, effektivitet og selvfølgelig prisen. Variationerne på de forskellige modeller i sortimentet kan både være i form af størrelse, idet du både finder modeller, der yder 9,5 kW, 12,5 kW, 16,5 kW, 18,5 kW og helt op til 26 kW. Hvilken størrelse, du skal vælge, afhænger at dit varmebehov og størrelsen på dit hus. Netop dette kan DBVVS være behjælpelig med at udregne for dig.

Hvordan virker det?

En Langå varmepumpe virker på den måde, at den effektivt udnytter energien fra luften udenfor. Den benytter altså luften omkring huset og omdanner denne til varme, der bruges i både dine gulve, dine radiatorer og din varmtvandsbeholder. Det er altså naturens energi, der bruges til at øge din komfort i hjemmet. Det er også netop derfor, at dette er en bæredygtig løsning og samtidig en billig løsning, da du benytter en ressource, der ville være der uanset hvad.