3 gode grunde til, hvorfor container udlejning er en god idé for din virksomhed

Ejer du en virksomhed? Men mangler du plads til dine produkter, råmaterialer eller måske endda dine medarbejdere? I så fald kan container udlejning meget vel blive din redning. Med en container får du nemlig ekstra plads, som du har brug for.

Hos DC-Supply tilbyder de forskellige typer containere til udlejning. Uanset om du leder efter en helt simpel container til opbevaring eller en avanceret model, der er indrettet, kan du finde den her – og så endda til konkurrencedygtige priser.

Læs med videre, og bliv klogere på, hvordan din virksomhed kan drage fordel af container udlejning.

1. Høj grad af fleksibilitet

Din virksomhed er dynamisk, og derfor er dit behov for plads det også. Med container udlejning har du løbende mulighed for at justere på containerens størrelse og funktioner, så den netop passer til din virksomheds behov.

Ved container udlejning kan du blot returnere og ombytte containeren, når virksomhedens behov ændrer sig. Det kan du gøre helt uden at skulle bekymre dig om værditab og at finde en ny køber til containeren. Hvis du derimod køber en container, har du ikke samme høje grad af fleksibilitet. Derfor er container udlejning ofte en bedre idé end at købe en helt ny container.

2. Vælg netop den container, som din virksomhed har brug for

Ved container udlejning gennem DC-Supply har du mulighed for at vælge netop den containerløsning, som din virksomhed har brug for. I deres store udvalg finder du blandt andet:

  • Små 6-fods containere
  • Rummelige 40-fods containere
  • Isolerede enheder
  • Containere til køle- og frysebehov
  • Containere med boligforhold
  • Midlertidige kontorer

3. Lej efter dine behov

Det er ikke kun selve containeren, som du kan have varierende krav til. Det kan du også have til selv lejeformen. Også her gør DC-Supply container udlejning nemt for dig.

Du bestemmer nemlig helt selv, om du gerne vil leje containeren i kort eller lang tid. Uanset hvad du vælger, vil DC-Supply levere containeren til din arbejdsplads. Her vil deres leverandører også opstille containeren samt tilkoble den til eventuelle lokale forsyninger. På den måde skal du ikke røre en finger under hele processen.

Når lejen slutter, er det naturligvis også samme fremgangsmåde. Her vil der også komme en ansat fra DC-Supply og få frakoblet og nedpillet containeren. Det frigiver både tid, energi og overskud til, at du i stedet kan fokusere på virksomhedens kerneopgaver.